کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ترامپ: انتخابات ۲۰۲۰ در حد جهان سوم هم نبود!

رئیس‌جمهور فعلی آمریکا با پافشاری بر ادعای تقلب، مدعی شد انتخابات ۲۰۲۰ حتی از روند‌های انتخاباتی کشور‌های جهان سوم هم بدتر بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که قرار است تا ۲۰ روز دیگر کاخ سفید را به جو بایدن دموکرات واگذار کند؛ همچنان از پذیرش نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ طفره رفته و بر ادعای خود مبنی بر وقوع تقلب پافشاری می‌کند.

 

در همین راستا، وی در پیامی توئیتری مدعی شد: شمار آرای انتخاباتی بسیار بیشتر از تعداد رأی دهندگان آمریکایی بود. این تحریف آرا قابل تحمل نیست. این یک انتخابات تقلبی بود که حتی در حد کشور‌های جهان سوم هم نیست!

 

در حال حاضر، ترامپ به امید اندک تغییر در نتیجه انتخابات آمریکا، در انتظار رأی دیوان عالی درباره سرنوشت ۵۰ هزار رأی پُستی ایالت کلیدی ویسکانسین است. تیم وکلای حقوقی او مدعی هستند که باید ۱۰ رأی الکترال این ایالت ابطال و تعیین نتیجه به قوه مقننه ویسکانسین که تحت اختیار جمهوریخواهان است؛ واگذار شود.

 

همزمان، جمعی از جمهوریخواهان به دنبال اعمال فشار بر «مایک پنس» معاون ترامپ هستند تا او را قانع کنند در روز ۶ ژانویه (۱۷ دی) که موعد تائید نتیجه انتخابات از سوی کنگره است؛ در مقام رئیس سنا، ۳۰۶ رأی الکترال جو بایدن دموکرات رئیس‌جمهور منتخب آمریکا را ابطال کند. این در حالی است که نقش پنس در جلسه تائید آرای الکترال، تشریفاتی است و از اختیار ابطال آرا برخوردار نیست.

 

از سوی دیگر، ترامپ از طرفدارانش خواسته در روز ۶ ژانویه، به دادخواهی از او به خیابان‌های واشنگتن دی سی بیایند حال آنکه احتمال آشوب در سایر شهر‌های آمریکا نیز منتفی نیست./ ایسنا

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر